Kedves Látogató!

A Klinikum Rendelőt 2007-ben azzal a céllal nyitottuk meg, hogy méltó környezetben, klinikai szintű járóbeteg ellátást nyújtsunk. Modern rendelőinkben előzetes bejelentkezés alapján, jelentős várakozás nélkül fogadjuk betegeinket. 11 szakterületen 18, többségében klinikai főállású, biztos szakmai háttérrel rendelkező orvos nyújt ellátást.

A korábban háziorvosi rendelőként működő helyiségben négy kényelmes, korszerűen felszerelt rendelőt alakítottunk ki. A tágas és barátságos váróteremben központi recepció segíti betegeinket és ugyanitt kortárs képzőművészeti alkotások is megtekinthetők. A rendelő egész területe akadálymentesített, így mozgáskorlátozott betegek ellátása is lehetséges.

Reméljük, hogy gyógyító, megelőző szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk az Ön egészségének megőrzéséhez és helyreállításához !

Tisztelettel:

Dr. Gyetvai Tamás 
(ügyvezető igazgató)

Klinikum Rendelő – partner a gyógyulásban.

Kedves Betegeink! Tisztelt Érdeklődők!

A Klinikum Rendelő 2022. június végétől 15 év után új koncepcióval, megújult külsővel, de már új helyen, a korábban megszokott szakmai színvonalon folytatja tevékenységét.

A Klinikum Rendelő Látáscentrum 2022. augusztus 1-től a Szeged, Szent Ferenc u. 4. sz. alatt (Nagyállomással szemben) a továbbiakban a szemészet területén nyújt magánellátást.

Az érdeklődők telefonon a 30/740 88 80 számon munkanapokon a délutáni órákban kaphatnak felvilágosítást.

A további együttműködés reményében várjuk régi és új Betegeinket!

Klinikum Rendelő